Programma

Inusya stelt haar concerten samen op aanvraag. In 2015 richt Inusya zich op de verbindende aspecten van haar muziek met haar thema

LIEVE OEKRAINE EN VREDE OP AARDE

Het centrale thema van Inusya's concerten is de OEKRAINE. Vanwege de moeilijke situatie in haar geboorteland (oorlog) wil Inna haar Oekraïne en het heroïsche Oekraïnse volk eren met een speciaal samengesteld programma in 2015.

Inna geeft een vertolking van Oekraïense volks- en rituele liederen, van liederen over Oekraïense rivier de Dnepr en liederen over Kiev, de hoofdstad van Oekraïne.

In haar concert WERELDSE MELODIEEN zingt Inusya liederen uit Polen, Slovenie, Chechnya, Bulgarije, Nederland, Duitsland, England en vele andere landen.

Uiteraard heeft Inusya ook nog andere mooie programma's zoals klassieke liederen van Rachmaninov, Tchaikovski, Glinka, Rimsky-Korsakov en andere componisten.

Voor de gelegenheid zingt Inusya Oekraïense kerstliederen, gebeden- en lenteliederen.

Indien van toepassing begeleid Inusya zichzelf op de bandura, een typisch Oekraïensch instrument. De overige liederen worden begeleid op de piano of via een muziekband.

Combinaties van haar muziekale programma's zijn altijd mogelijk.

Voor de liefhebbers is mogelijk om tijdens het concert beelden van Kiev te tonen.

Een concert van Inusya duurt ongeveer 1 uur.

Indien u interesse heeft in een optreden van Inusya, stuurt u een e-mail naar Inusya zelf voor meer informatie of een boeking.

Inna met bandura

Inna Tishchenko
075 - 6403043 | inna@inusya.nl